Buro Blauw start door als onderdeel van ADC Archeologisch Dienstencentrum NV

ADC Archeologisch dienstencentrum N.V. heeft op 13 december 2023 de activiteiten van Buro Blauw overgenomen. De activiteiten zullen worden doorgestart onder de naam Buro Blauw Luchtkwaliteit B.V.

Over ADC

ADC ArcheoProjecten is één van de grootste archeologische bureaus van Nederland. Met ons gezamenlijk team van meer dan 85 Archeologen, Specialisten, Adviseurs en Prospectoren hebben we alles in huis om onze opdrachtgevers een breed en concurrerend dienstenpakket te kunnen aanbieden. We werken in de volle breedte van de archeologie, van advisering tot klein vooronderzoek, tot grote en complexe opgravingen. Daarnaast streven we ernaar onze opdrachtgevers te kunnen ontzorgen op alle thema’s van de nieuwe Omgevingswet: Bodem, Lucht en Water.

Over Buro Blauw Luchtkwaliteit B.V.

Het nieuwe Buro Blauw blijft werken met hetzelfde team van toegewijde specialisten vanuit onze vestiging in Wageningen. Voor onze opdrachtgevers zal er niets veranderen aan de dienstverlening waarbij Buro Blauw nu tevens aanvullende diensten kan aanbieden en kan terugvallen op de expertise binnen de ADC groep.

Vragen

Mocht u vragen hebben over de doorstart neemt u dan contact met ons op via info@buroblauw.nl of op +31 317 466699